english

DESPRE

Marius Vigariu

Entuziast al Fitnessului, Programator Software, Stunt Rider & Skydiver

La vârsta de 24 de ani se hotărăşte să plece din Bucureşti, România să lucreze şi să trăiasca în Frankfurt am Main, Germania, datorită unei mari oportunităţi în sectorul de transmisiuni digitale de televiziune.

În timpul celor trei ani petrecuţi acolo, lucrând cu tehnologii de acces condiţionat, management de drepturi digitale şi sisteme de video on demand, reuşeşte să livreze un Headend de Disaster Recovery în Munich, un Sistem Staging de Video on Demand în Frankfurt şi un Sistem Simulator de Content/Traffic. Aceste reuşite i-au adus recunoaştere globală din partea top managementului al NDS, care este acum parte din Cisco.

Timpul petrecut acolo i-a modelat caracterul cu integritate, disciplină şi dedicaţie, aşa cum subliniază: "A fost o experienţă interioară grozavă. S-a simţit de parca mi-am facut armata!"

Cănd toată lumea eră convinsă ca plecarea de la Cisco este o mişcare greşită, la vârsta de 27 de ani se hotărăşte sa se întoarcă în Bucureşti şi să se angreneze în noua lui provocare: Programare Software. Şi-a clădit drumul prin proiecte personale şi companii IT şi momentan este Programator Software Senior la ONEm Communications, lucrând cu o echipă talentată să aducă servicii bazate pe Internet prin SMS şi voce, ţărilor slab dezvoltate din Africa şi Asia.

Din punct de vedere fizic mereu a fost foarte activ, înclinându-se către sporturi extreme şi fitness. Ii place snowboardingul, kickboxingul, să meargă cu motocicletele aşa cum ele nu au fost proiectate să fie conduse şi să sară din avioane. I s-a acordat Certificatul de Zbor Indoor de către iFLY Australia şi Licenţa A de către Asociaţia Paraşutiştilor din SUA. Este foarte entuziast vizavi de fitness, pentru că aşa cum zice "Fitnessul este cea mai pură activitate pentru a-ţi construi caracterul, pentru că este obiectivă, însemnând că tu eşti singurul responsabil pentru rezultatele tale!"

Conţinutul de informaţie de pe acest website este pur şi simplu opinia lui despre fitness. Realizările lui nu implică niciun antrenor personal sau instructor de fitness. Este doar o problemă de a studia disciplina, a învaţa regulile jocului şi a le aplica în sală pentru a afla adevarul absolut vizavi de cum să îţi transformi corpul.

Transformarea lui a început în 2015. Acum continuă ca stil de viaţă. Cand a început în Ianuarie 2015 avea undeva la 25% grăsime corporală, cântarea 100kg şi era într-o forma oribilă, mental şi fizic. I-au trebuit patru luni de muncă asiduă şi dedicaţie să ajungă la o formă îmbunătăţită (vezi poza de mijloc mai jos). Convingerea şi încrederea acumulate în aceste patru luni, i-au permis sa seteze noi standarde si ţeluri.

Încetează să-ti doreşti şi treci la acţiune! Schimbarea începe acum. Află mai multe despre antrenamentele şi mindset-ul lui şi cum să foloseşti fitnessul să fii cât mai bun în orice scenă din viaţă. Devino membru!

Vezi mai multe despre mine aici.